{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 26 %
product image
Normalpris
228,95 SEK

Ditt pris

168,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
228,95 SEK

Ditt pris

168,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
72,95 SEK

Ditt pris

53,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Barefoot-viner är kända för sin enkla elegans och mångsidighet, vilket gör dem till ett perfekt val för både vardagliga och festliga tillfällen. En ljummen sommarkväll på verandan blir ännu bättre med ett glas kylig Barefoot Sauvignon Blanc. Ta fram dina favoritostar och bjud in dina bästa vänner för en avslappnad kväll med gott sällskap och härliga smaker.

För en mysig hemmakväll kan du njuta av en fyllig Barefoot Merlot. Kryp upp i soffan med en bra bok eller din favoritserie på TV:n och låt de lena, fruktiga tonerna förgylla din kväll. Merlot passar också utmärkt att kombinera med en hemlagad middag som en mustig pastarätt eller en saftig stek.

För de speciella tillfällena, som födelsedagsfiranden eller jubileer, kan en flaska Barefoot Bubbly vara pricken över i:et. Med sina bubblor och fräscha smaker är den perfekt för att skåla in nya minnen och fira livets höjdpunkter. Addera lite lyx med smårätter som krabbkakor eller färska jordgubbar doppade i choklad.



Guide:

När du väljer en Barefoot-vin finns det några faktorer att tänka på för att hitta den perfekta flaskan för just ditt tillfälle. Försök matcha vinets karaktär med de rätter du planerar att servera. Barefoot Sauvignon Blanc med sin fräscha syra och tropiska fruktsmaker passar utmärkt till lättare rätter som sallader och fisk.

Om du är ute efter ett rödvin, är Barefoot Merlot och Zinfandel två utmärkta val. Barefoot Merlot är känt för sin mjuka, fruktiga profil, vilket gör det till ett bra komplement till pastarätter med tomatbaserade såser eller grillat kött. Zinfandel, å andra sidan, erbjuder en mörkare, mer kryddig smak som lyfter fram komplexa smaker i grillspecialiteter.

För att få ut det bästa av din Barefoot Bubbly, se till att kyla flaskan ordentligt innan servering. Det perfekta sättet att hålla din champagne kylig under festen är att placera flaskan i en ishink med vatten och is omkring 20 minuter innan servering. Detta säkerställer att bubblorna håller sin sprudlande friskhet genom hela kvällen.



FAQ:

Hur ska jag lagra Barefoot-vinet?

Barefoot-viner bör lagras svalt och mörkt, helst vid en temperatur mellan 12-18 °C. Undvik direkt solljus för att bibehålla vinets kvalitet.

Hur länge kan jag lagra en öppnad flaska Barefoot-vin?

En öppnad flaska Barefoot-vin bör konsumeras inom 3-5 dagar för att säkerställa att smaken och kvaliteten bibehålls. Förvara den i kylskåp med en vinkork för bästa resultat.

Vilket Barefoot-vin passar bäst till grillat kött?

Barefoot Zinfandel är ett utmärkt val för grillat kött. Dess rika och kryddiga smakprofil kompletterar de rökiga och bittra tonerna från grillat kött perfekt.

Kan jag använda Barefoot-vin för matlagning?

Ja, Barefoot-viner är utmärkta för matlagning. Sauvignon Blanc kan ge fräschör till såser och marinader, medan Merlot kan användas för att skapa djup och rikedom i rätter som köttgrytor och pastasåser.

Vilken temperatur ska Barefoot Bubbly-serveras vid?

Barefoot Bubbly bör serveras väl kyld, omkring 5-7 °C för att bäst framhäva dess bubblande och fräscha karaktär.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK