{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter

Inspiration:

Barilla erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativ pasta och såser som kan hjälpa dig skapa autentiska italienska rätter hemma. Med Barilla spaghetti kan du enkelt laga en klassisk spaghetti bolognese som hela familjen kommer att älska. Kombinera Barilla pasta med deras läckra pastasåser för en snabb och enkel middagslösning.



För de som älskar att experimentera i köket kan Barilla pasta vara en utmärkt bas för dina kreativa maträtter. Varför inte prova en härlig pastasallad med Barilla penne rigate, färska grönsaker och en hemgjord dressing? Med Barilla pasta har du många möjligheter att imponera på dina gäster med delikata och färggranna rätter.



Om du är på jakt efter en hälsosammare middagslösning, kan du testa Barilla fullkornspasta. Kombinationen av Barilla fullkornspasta och dina favoritgrönsaker ger en näringsrik måltid som är både smakrik och mättande. Barillas utbud av pasta gör det enkelt att njuta av god mat som både är nyttig och välsmakande.



Guide:

När du köper Barilla pasta är det viktigt att välja rätt sort för din maträtt. Barilla spaghetti är perfekt för rätter med tunna såser som aglio e olio eller carbonara, medan Barilla lasagneplattor är idealiska för en fyllig och krämig lasagne. Ta dig tid att läsa på förpackningen vilken typ av pasta som rekommenderas för din specifika rätt.



För att få det bästa resultatet när du kokar Barilla pasta, se till att följa koktiderna noggrant. Barilla pasta är av hög kvalitet och kräver endast några minuter för att bli al dente. Använd rikligt med vatten och tillsätt en nypa salt för bästa smak. Efter kokning kan du skölja pastan i kallt vatten för att stoppa kokprocessen, särskilt om du planerar att använda pastan till en sallad.



Om du vill förvara din Barilla pasta på bästa sätt, håll den i en torr och sval plats. Barilla pasta har lång hållbarhet, men för att behålla den optimala kvaliteten är det bäst att förvara den i originalförpackningen. Detta säkerställer att din pasta alltid är redo att snabbt omvandlas till en smakrik måltid när du behöver det.



FAQ:

Hur lång hållbarhet har Barilla pasta?

Barilla pasta har vanligtvis en hållbarhet på flera år om den förvaras på en torr och sval plats.



Kan jag frysa rester av kokt Barilla pasta?

Ja, du kan frysa kokt Barilla pasta. Se till att förvara den i en lufttät behållare för att undvika frostskador.



Finns det glutenfria alternativ från Barilla?

Ja, Barilla erbjuder glutenfri pasta som ett alternativ för dem med glutenintolerans eller som följer en glutenfri diet.



Vilka såser passar bäst med Barilla pasta?

Barilla erbjuder också ett sortiment av såser som passar perfekt med deras olika pastasorter, som tomatbaserade såser eller krämiga alfredo alternativ.



Är Barilla pasta ekologisk?

Barilla har vissa ekologiska alternativ i sitt sortiment, läs noggrant på förpackningen för att se om pastan är ekologisk.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK