{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 26 %
product image
Normalpris
41,95 SEK

Ditt pris

30,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
41,95 SEK

Ditt pris

30,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Maggi är ett mångsidigt varumärke känt för sina fantastiska kryddor och smaksättare som kan lyfta vilken maträtt som helst till nya höjder. För dig som älskar att experimentera i köket, kan Maggi-kryddor vara en sann fröjd. Tänk dig en mustig gryta på en regnig dag där bara några droppar Maggi-sojasås kan göra hela skillnaden. Eller vad sägs om att använda Maggi-buljongtärningar för att ge dina grytor och soppor en djup och rik smak?

För dig som gillar att grilla, kan Maggis marinader och kryddmixar vara räddaren i nöden. Föreställ dig en sommargrillning med vänner och familj där dina köttstycken, grönsaker och till och med grillad ost har en oemotståndlig smak tack vare några enkla steg med Maggi-produkter. Maggi har en rad olika kryddblandningar som är perfekta för att marinera och grilla.

För de snabbare vardagsmåltiderna kan Maggis sortiment av nudlar och snabbmat vara ett snabbt och enkelt sätt att få något gott på bordet. Maggis instant nudlar kommer i flera smaker och kan bli en välsmakande räddning efter en lång dag. Lägg till några färska grönsaker, lite kyckling eller tofu, och du har en hel måltid på bara några minuter.



Guide:

När du väljer Maggi-produkter är det viktigt att tänka på vad som bäst kompletterar din matlagning. Maggi har ett brett sortiment som inkluderar buljongtärningar, sojasåser, kryddblandningar och instant-nudlar. Om du ofta lagar soppor och grytor, kan Maggis buljongtärningar vara en fantastisk bas att bygga på. De kommer i olika smaker, så du kan välja mellan kyckling, nötkött eller vegetariska alternativ beroende på din maträtt.

Maggi är också perfekt för marinader. Deras flytande kryddor och smaksättare kan användas både under och efter matlagningen för att ge din mat den där extra kicken. Prova att marinera ditt kött eller dina grönsaker i Maggi lite innan du lagar dem, och du kommer att märka en stor skillnad i smaken.

Maggi nudlar är en absolut favorit för sitt snabbhet och mångsidighet. Förutom att följa instruktionerna på förpackningen, kan du också anpassa nudlarna efter din egen smak. Lägg till lite extra grönsaker, ett ägg eller protein av ditt val, och krydda med extra Maggi för en fylligare smakupplevelse. Detta är speciellt praktiskt för studenter eller de som har en hektisk livsstil men ändå vill äta gott.



FAQ:

Hur använder jag Maggi buljongtärningar?

Du kan använda Maggi buljongtärningar genom att smula dem direkt i dina soppor, grytor eller såser. En tärning brukar räcka för att ge en rik smak till 500 ml vätska.

Vad är skillnaden mellan Maggi soja och vanlig sojasås?

Maggi soja är lite mildare och sötare jämfört med vanlig sojasås. Den är perfekt för att tillsätta en rund smak utan att överväldiga andra ingredienser i din maträtt.

Kan jag använda Maggi nudlar som ingrediens i andra rätter?

Absolut! Maggi nudlar kan enkelt användas som en bas för andra rätter. Prova att använda dem i en wok, eller som en snabb och enkel nudelsallad.

Hur länge håller Maggi sina kryddor och buljongtärningar?

Maggi sina kryddor och buljongtärningar har normalt lång hållbarhet, ofta flera år, så länge de förvaras torrt och svalt.

Kan jag använda Maggi-produkter om jag är vegan?

Ja, Maggi erbjuder även vegetariska och veganska alternativ. Kontrollera alltid ingredienslistan för att vara säker på att produkten uppfyller dina kostbehov.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK