{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 26 %
product image
Normalpris
56,95 SEK

Ditt pris

41,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Doppelherz-produkter är perfekta för dig som vill hålla hälsan på topp genom hela året. Tack vare sina naturliga ingredienser erbjuder Doppelherz kosttillskott för olika behov, från att stärka immunförsvaret till att stödja hjärt- och kärlhälsan. Låt dig inspireras av dessa fantastiska produkter och gör dem till en del av din vardagsrutin.

En hektisk vardag kan ibland göra det svårt att få i sig alla viktiga vitaminer och mineraler kroppen behöver. Doppelherz kosttillskott med multivitaminer och mineraler kan hjälpa dig att fylla på med de näringsämnen du kanske saknar i din vanliga kost. Ta dem på morgonen för en energifylld start på dagen.

För de som tränar eller har en aktiv livsstil, kan Doppelherz produkter fungera som ett hjälpmedel för att förbättra både uthållighet och återhämtning. Testa deras sportserier med högt innehåll av magnesium och kalcium för optimal muskelfunktion och minskning av trötthet.



Guide:

När du ska välja Doppelherz-produkter är det viktigt att tänka på dina individuella behov. Om du ofta känner dig trött och utmattad kan ett kosttillskott med järn och vitamin C vara till stor hjälp. Järn hjälper till att transportera syre i kroppen medan vitamin C förbättrar upptagningen av järn.

Känner du en begynnande förkylning eller vill förebygga sjukdomar, kan ett immunsystemstärkande tillskott med ingredienser som vitamin D, zink och echinacea vara värt att prova. Dessa ingredienser bidrar till att stödja kroppens naturliga försvar.

Skönhet kommer inifrån, och Doppelherz erbjuder även produkter för hud, hår och naglar. Dessa innehåller vanligtvis biotin, zink och andra näringsämnen som är kända för att förbättra hudens elasticitet och ge håret en glänsande finish. Använd dem regelbundet för bäst resultat.



FAQ:

Hur använder jag Doppelherz kosttillskott?

Du tar vanligtvis Doppelherz kosttillskott med ett glas vatten, helst tillsammans med en måltid för bättre absorption. Följ alltid den rekommenderade doseringen som finns angiven på förpackningen.



Finns det några bivirkningar av Doppelherz produkter?

Alla kosttillskott kan ha bivirkningar, men Doppelherz produkter är vanligtvis säkra om de tas enligt anvisningarna. Läs alltid varningstexterna på förpackningen och rådfråga en läkare om du är osäker.



Kan jag ta Doppelherz kosttillskott under graviditet?

Vissa produkter från Doppelherz är lämpliga under graviditet, men det är bäst att rådgöra med din läkare innan du påbörjar något nytt kosttillskott.



Hur länge behöver jag ta Doppelherz kosttillskott innan jag märker en skillnad?

Tiden det tar att märka resultat kan variera beroende på produkt och individuell hälsa. Generellt sett kan det ta några veckor till en månad att märka en betydande förbättring.



Kan jag kombinera olika Doppelherz kosttillskott?

Ja, många Doppelherz produkter kan kombineras, men det är viktigt att du inte överskrider den rekommenderade dagliga dosen av vissa vitaminer och mineraler. Konsultera gärna med en läkare för bästa resultat.



0 kg

Frakt från 199.99 SEK