{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter

Inspiration:

Frolic är det perfekta tillskottet till din fyrbenta väns diet. Oavsett om du har en energisk valp eller en äldre hund, kommer Frolic att locka fram deras aptit och lägga till en extra dimension av glädje till deras måltider. Varje bit är fylld med smaker och näringsämnen som din hund kommer att älska, vilket gör varje måltid till en fest.

Tänk dig att du och din hund spenderar en solig dag i parken. Medan du njuter av solen och umgås med vänner, kan din hund njuta av en läcker och näringsrik måltid med Frolic. De saftiga bitarna är perfekta att ta med på resan och ge som belöning efter en lång dag av lek och upptäcktsfärder.

För de dagar när du vill belöna din hund med något speciellt, är Frolic det idealiska valet. Du kan använda Frolic som en del av träningsrutinen, där varje rätt sak leder till en smaklig bit. På så sätt stärker du inte bara banden mellan dig och din hund, men du ser också till att de får i sig de vitaminer och mineraler som är väsentliga för deras hälsa.



Guide:

När du väljer Frolic till din hund, är det viktigt att tänka på deras specifika behov. Frolic kommer i olika varianter som passar olika åldrar, storlekar och aktivitetsnivåer. En växande valp kan behöva en annan kombination av näringsämnen än en äldre hund. Se till att du väljer rätt typ av Frolic för att matcha din hunds behov och se till att de får bästa möjliga näring.

För att säkerställa att din hund får ut det mesta av sina måltider med Frolic, är det bra att följa de föreslagna portionsstorlekarna på förpackningen. Övermatning kan leda till viktproblem medan undermatning kan förhindra att din hund får den energi de behöver. Justera portionerna baserat på din hunds vikt och aktivitetsnivå för att hålla dem i toppform.

När du introducerar Frolic till din hunds kost, kan det vara bra att blanda det med deras nuvarande mat under några dagar. Detta hjälper din hunds mage att anpassa sig till den nya kosten och minimerar risken för matsmältningsproblem. Börja med att blanda en liten mängd Frolic och öka successivt tills din hund helt har övergått till den nya maten.



FAQ:

Hur ofta ska jag mata min hund med Frolic?

Det beror på din hunds ålder, storlek och aktivitetsnivå. Följ de rekommenderade portionsstorlekarna på förpackningen och justera vid behov.

Är Frolic lämpligt för alla hundraser?

Ja, Frolic är utformat för att passa alla hundraser. Se bara till att välja rätt variant baserat på din hunds ålder och aktivitetsnivå.

Kan jag använda Frolic som träningsgodis?

Absolut! Frolic fungerar utmärkt som belöning under träningspass och hjälper till att motivera din hund.

Hur ska jag förvara Frolic för att hålla det färskt?

Efter att du har öppnat förpackningen, förvara Frolic i en tät behållare på en sval och torr plats för att bevara fräschören.

Vad gör jag om min hund får magproblem av Frolic?

Om din hund får magproblem, försök att introduscera Frolic långsammare i deras kost och kontakta en veterinär om problemen kvarstår.



0 kg

Frakt från 199.99 SEK