{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 26 %
product image
Normalpris
26,95 SEK

Ditt pris

19,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 25 %
product image
Normalpris
23,95 SEK

Ditt pris

17,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 27 %
product image
Normalpris
21,95 SEK

Ditt pris

15,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
314,95 SEK

Ditt pris

231,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 26 %
product image
Normalpris
314,95 SEK

Ditt pris

231,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Stimorol tuggummi är perfekt för dig som älskar fräsch andedräkt och långvarig smak. Ta med dig en förpackning i väskan eller fickan så att du alltid kan uppdatera din andedräkt under dagen. Det är också utmärkt som en liten uppiggare under en lång arbetsdag.


Oavsett om du befinner dig på jobbet, i skolan eller på resande fot, är Stimorol din bästa följeslagare. De olika smakerna hos Stimorol gör det enkelt att hitta just din favorit, oavsett om du föredrar klassisk mint, fruktiga varianter eller något helt unikt.


Stimorol är inte bara för vuxna; även barn tycker om de roliga och spännande smakerna. Ge dina barn en hälsosam och sockerfri godbit som de kan njuta av när som helst. Perfekt som en liten belöning efter skoldagen eller under långa bilresor.


Guide:

När du köper Stimorol på Drinkster.se, har du många alternativ att välja mellan. För att hitta den rätta smaken för dig, rekommenderar vi att testa flera olika sorter. På så sätt kan du upptäcka vilka som passar bäst för olika tillfällen.


Förvaring av Stimorol är enkel, men för bästa möjliga upplevelse, håll dem alltid i en tättslutande förpackning. Det förhindrar att tuggummit torkar ut och förlorar sin smak. Ett tips är att alltid ha en extra förpackning i bilen eller på kontoret.


En annan viktig faktor att överväga är att Stimorols tuggummi är sockerfria, vilket gör dem till ett hälsosammare alternativ för dig och din familj. Om du försöker skära ner på sockerintag, men ändå vill ha något uppfriskande och gott, är Stimorol det perfekta valet.


FAQ:

Vilka smaker finns det på Stimorol?

Det finns en mängd olika smaker att välja mellan, inklusive klassisk mint, fruktiga smaker och mycket mer. Utforska vårt sortiment för att hitta din favorit.


Är Stimorol tuggummi sockerfritt?

Ja, alla Stimorol tuggummin är sockerfria, vilket gör dem till ett hälsosamt alternativ för både vuxna och barn.


Hur länge håller smaken i ett Stimorol tuggummi?

Stimorols tuggummi är kända för sin långvariga smak. Exakt hur länge smaken håller varierar, men de är utformade för att ge en fräsch upplevelse så länge som möjligt.


Kan barn också tugga Stimorol?

Ja, Stimorol är säkra för barn att tugga och många barn älskar de olika smakerna. Det är ett hälsosamt och sockerfritt alternativ till andra godbitar.


Var kan jag köpa Stimorol tuggummi?

Du kan enkelt köpa Stimorol på Drinkster.se. Vi har ett brett sortiment och snabba leveranser.


0 kg

Frakt från 199.99 SEK