{:id=>26, :name=>"Drinkster.se", :url=>"https://drinkster.se", :currency=>"SEK", :locale=>"sv"}
Alla produkter
Spara 24 %
product image
Normalpris
44,95 SEK

Ditt pris

33,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Spara 25 %
product image
Normalpris
35,95 SEK

Ditt pris

26,95 SEK

product image

Spara

4%

extra

Inspiration:

Heinz är synonymt med högkvalitativa och smakrika produkter. Oavsett om du planerar en grillfest, en familjemiddag eller ett enkelt mellanmål, kan Heinz ketchup och såser höja smakupplevelsen. Tänk dig att smaksätta din saftiga hamburgare eller dina knapriga pommes frites med den klassiska Heinz ketchup – smakfullt, enkelt och alltid uppskattat!

När det kommer till att krydda till vardagsmaten eller förhöja smaken på specialrätter, är det svårt att gå fel med Heinz BBQ-sås. Använd den som marinad för dina kycklingvingar, pensla den på revbensspjäll eller servera den som en smakrik dippsås vid sidan av. Din matlagning kommer att nå nya höjder med dessa ikoniska smaker!

För vegetarianer och veganer finns det många alternativ från Heinz som kan piffa upp måltiderna. Deras utbud av bönor i tomatsås är perfekt för en snabb och näringsrik lunch eller som del av en läcker gryta. Kombinera med Heinz ketchup eller andra såser för en komplett och smakrik rätt som alla kan njuta av.



Guide:

Överväg vilken typ av måltid du ska tillaga när du väljer Heinz produkter. Heinz ketchup är ett måste till grillkvällar och picknickar, tack vare sin ikoniska smak och mångsidighet. Du kan enkelt förbättra smaken på klassiska rätter som hamburgare, korv och smörgåsar med en klick Heinz ketchup.

När du vill ha något lite mer avancerat, kan Heinz BBQ-såser hjälpa dig att imponera på dina gäster. Oavsett om du föredrar en söt och rökig smak eller något med lite mer hetta, erbjuder Heinz ett brett urval av BBQ-såser som passar alla smaklökar. Se till att experimentera och hitta din favorit!

För den hälsomedvetna kan Heinz’ sortiment av vegetariska och veganska produkter vara det perfekta tillskottet i köket. Bönor i tomatsås är snabb- och lättlagade, och de är lika goda som de är näringsrika. Kombinera med grönsaker, ris eller pasta för en komplett måltid som är nyttig och smakrik.



FAQ:

Hur stor är en standardflaska Heinz ketchup?

En standardflaska Heinz ketchup rymmer oftast 500 ml, men det finns även mindre och större varianter beroende på dina behov.

Vad är skillnaden mellan Heinz klassiska ketchup och deras ekologiska variant?

Den ekologiska varianten av Heinz ketchup tillverkas med ekologiska tomater och andra ekologiska ingredienser, vilket innebär att de har odlats utan syntetiska bekämpningsmedel och gödningsmedel.

Vilka Heinz produkter är bäst för grillning?

Heinz BBQ-såser, inklusive deras klassiska, söt-rökiga och starka varianter, är perfekta för grillning. Använd dem som marinad eller sås vid sidan av för extra smak.

Är Heinz bönor i tomatsås lämpliga för veganer?

Ja, Heinz bönor i tomatsås är veganvänliga och innehåller inga animaliska produkter. De är ett utmärkt val för en snabb och näringsrik måltid.

Kan jag använda Heinz ketchup i matlagning, eller är det bara för att ha på sidan av?

Heinz ketchup kan definitivt användas i matlagning! Den är en utmärkt ingrediens i såser, marinader och grytor för att tillsätta en rik och fyllig tomatsmak.

0 kg

Frakt från 199.99 SEK